Lansare Hydrovisual 2022

Avem placerea de a va prezenta Hydrovisual 2022 care contine programele de proiectare AquaCAD, DrainCAD și GasCAD, disponibile din 10.06.2022.

 

  DESCĂRCARE HYDROVISUAL 2022

Îmbunătățiri.


S-a adăugat modulul GasCAD cu care puteți proiecta rețele de gaze naturale: desenare profile, exportare date și dimensionare rețea ramificată sau inelară. Pentru dreptul de utilizare al acestui modul, este necesara achiziția unei sau mai multor licențe.


S-a adăugat funcția Harta Google . Cu această funcție puteți insera o bucată de hartă Google în dwg cu cote preluate de la Google. Harta inserată are o rezoluție maximă de 1280x1280 pixeli, limitată de Google. Cotele maxime inserate sunt 10.000 (la o grilă de 100x100). Zona selectată este inserată în coordonată în dwg.


S-a adăugat funcția Inscriere Xyz . Cu această funcție puteți înscrie coordonatele x, y și z la fiecare vertex al obiectelor selectate.


S-a adăugat opțiunea de calcul a canalelor deschise folosind formula Manning. Această opțiune este adaugată la funcția Smart Hydraulics .


S-a adăugat la funcția Smart Hydraulics opțiunea de dimensionare a stației de pompare. Cu această opțiune puteți dimensiona una sau mai multe stații de pompare fară a necesita profile
longitudinale și fară a porni funcția de dimensionare rețea.


Când dimensionați o rețea de apă și aveți reductori de presiune pe rețea, vor fi înscrise în plan și în profil sub identificatorul reductorului presiunea hidrostatică și presiunea redusă dorită.
Aplicabil la AquaCAD.


Când dimensionați o rețea de apă, vor fi inserate simboluri la nodurile în care sunt simulate incendiile. Vor fi inserate și simbolurile pompelor, ale rezervoarelor și ale reductorilor de presiune.
Aplicabil la AquaCAD.


Cu funcția Centralizator Retea puteți exporta datele și în format Excel.


Când dimensionați o stație de pompare vor fi calculate următoarele date în plus față de versiunile anterioare:
      Presiune maximă pe conductă, în bari
      Număr de pornire pompă pe zi
      Durata de pompare pe zi, în minute
      Eficiența pompei în procente - această optiune nu este calculată ci este o opțiune editabilă
      Puterea pompei, în kilowați
      Consum de energie pe zi, în kilowați
      Consum de energie pe an, în kilowați
Aplicabil la DrainCAD.


Sunt eliminate funcțiile de inserare cămin aerare și golire. Este înlocuită cu funcția Echipamente Rețea . Este aplicabilă la conducta de refulare.
Aplicabil la DrainCAD.


S-a adăugat opțiunea 'Toleranță' la funcția Date Teren . Dacă diferența dintre cota actuală și cota anterioară, și diferența dintre cota actuală și cota următoare este mai mare sau egală cu toleranța setată, cota actuală nu va fi inserată la datele de teren. Este aplicabilă numai cu suprafețele definite cu programul HydroVisual.