Descărcare Hydrovisual 2024 + SP2

Vă oferim un singur kit de instalare pentru ambele programe de proiectare. Fişierul de instalare Hydrovisual conţine programul AquaCAD, DrainCAD şi GasCAD.
 

  DESCĂRCARE: Hydrovisual 2024 + SP2
AutoCAD(Civil, Map, ...) 2017...2025 (x64), versiunea full, nu LT
BricsCAD V22...V24 (x64), versiunea minimă necesară PRO
ZwCAD 2022...2025 (x64), versiunea PRO

  DESCĂRCARE: Service Pack 2
Dacă aveți deja instalat programul Hydrovisual 2024 pe calculator, atunci este de ajuns instalarea acestui service pack și nu este necesară instalarea totală a programului.)

  DESCĂRCARE: Driver Cheia Hardware - Windows
Descărcare opțională: dacă Windows nu recunoaște automat cheia hardware, atunci este recomandată instalarea acestui driver.

 • Q. Noutăţi în versiunea 2024

  1. Îmbunătățiri.
  2. Compatibilitate cu BricsCAD (x64) V22-V24 (verisunea minimă necesară PRO).
  3. Compatibilitate cu ZwCAD (x64) 2022-2025 (verisunea PRO).
  4. Îmbunătățirea performanței suprafețelor. Generare suprafață și preluare date teren mai rapidă.
  5. S-a adăugat opțiunea 'Cerc' la Suprafețe. Puteți selecta cercuri pentru a adăuga valoarea Z a acestora la suprafețe.
  6. S-a adăugat opțiunea 'Stil vizual' la Suprafețe. Pot fi generate triunghiuri colorate.
  7. S-a adăugat funcția Optimizare Contur , cu care puteți să reduceți numărul vertexurilor inutile (bazată pe unghi și distanță între vertexuri) a unei curbe de nivel. Astfel devine mai rapidă preluarea datelor de teren din curba de nivel. O curbă de nivel va fi optimizată o singură dată.
  8. S-a adăugat o nouă funcționalitate la Smart Hydraulics - Volum compensare zilnică rezervor de apă.
  9. S-a adăugat funcția Model 3D , cu care pot fi generate obiecte 3D ale conductelor și căminelor. Pot fi exportate și în format IFC (Industry Foundation Classes). Exportarea în format IFC nu este compatibilă cu ZwCAD!
  10. S-a adăugat la setări opțiunea de color pentru hașurarea săgeților de curgere, Alb-Negru, Alb-Layer sau Layer.
  11. S-a adăugat funcția Oglindire Date Cămin . Dacă etichetele sunt sub conductă și doriți să fie peste conductă, această funcție va oglindi etichetele și liniile de etichetă peste conductă. Toate etichetele sunt anotative și această funcție este folositoare când toate planșele sunt aranjate în layouturi.
  12. S-a adăugat funcția Rotire Text Cu 180 . Când toate planșele sunt aranjate în layouturi și textele rețelelor nu sunt în direcție de citire, această funcție va roti textul cu 180 de grade, astfel ajungând în direcția corectă. Această funcție filtrează textele Hydrovisual.
  13. S-a adăugat opțiunea bifabilă 'Canal Secundar' la 'Smart Hydraulics - Manning Canal Deschis'. Dacă un canal deschis este împărțit în două canale de o insulă.
  14. S-a adăugat opțiunea 'Înscriere fiecare a X-a valoare a tronsoanelor' la schemă rețea canalizare menajeră și pluvială. Când era inserată o schemă rețea în dwg, valoarea tronsoanelor erau înscrise între fiecare două cămine. Cu această opțiune puteți reduce aglomerația textelor pe schema rețea inserată.
  15. La 'Modificare Profil Longitudinal' când folosiți funcțiunile 'Reproiectare Conductă' sau 'Inversiune Direcție De Curgere', programul va menține diametrele și presiunile conductei modificate anterior.
  16. S-a adăugat opțiunea 'Rază De Acțiune' la hidranți la funcția 'Echipamente Rețea'. Va fi desenat la fiecare hidrant un cerc cu raza de acțiune setată. Pentru eliminarea razelor trebuie introdusă valoarea zero.
  17. S-a adăugat opțiunea conversia hidranților subterani în supraterani sau invers, la hidranți, funcția 'Echipamente Rețea'.
  18. S-a adăugat opțiunea listă hidranți, la hidranți, funcția 'Echipamente Rețea'. Puteți marca sau elimina hidranții din planul de situație.
  19. S-a adăugat un echipament nou la rețeaua de apă - Vană de menținere a debitului. Este luată în considerare în timpul calculului hidraulic dacă este inserată pe rețea. Trebuie introdus un debit dorit în litri pe secundă. Aceste vane se inserează inaintea unei rezervor de apă. Dacă este inserat după un rezervor și debitul setat la vană de menținere a debitului este mai mic decât debitul calculat, presiunile calculate după vană for fi negative!
  20. La setări au fost adăugate opțiunile bifabile, Identificator, Material, Sn/Sdr/Clasă, Diametru, Lungime, la date generale, înscriere date conductă. Opțiunile bifate vor fi înscrise.
  21. S-a adăugat opțiunea 'Stil Vizual' al nodurilor la schema de rețea.