Descărcare Hydrovisual 2020 + SP12

Vă oferim un singur kit de instalare pentru ambele programe de proiectare. Fişierul de instalare Hydrovisual conţine programul DrainCAD şi AquaCAD.
 

  DESCĂRCARE: Hydrovisual 2020 + SP12
(Compatibil cu orice tip AutoCAD(Civil, Map, ...) 2013...2022 [64 bit])

  DESCĂRCARE: Service Pack 12
Dacă aveți deja instalat programul Hydrovisual 2020 pe calculator, atunci este de ajuns instalarea acestui service pack și nu este necesară instalarea totală a programului.)

  DESCĂRCARE: Driver Cheia Hardware - Windows
Descărcare opțională: dacă Windows nu recunoaște automat cheia hardware, atunci este recomandată instalarea acestui driver.

 • Q. Noutati in Service Pack 11

  1. Imbunatatiri
 • Q. Noutăţi în versiunea 2020

  1)  - S-a optimizat codul, astfel programul ruleaza mai rapid si mai eficient fata de versiunile anterioare.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  2)  - S-a adaugat functia 'Cote gradatii' la modificare profilelor longitudinale. Puteti seta cota gradatie minima si maxima la un profil longitudinal sau sectiune transversala.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD. 

  3) - Puteti modifica o sectiune transversala cu functia modificare profil longitudinal. Sunt accesibile numai functiunile referitoare la linia terenului.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  4) - Au fost adaugate la modificare profil longitudinal functiuni referitoare la linia terenului: Inserare punct, Eliminare punct, Eliminarea punctelor intre doua puncte si Modificare cota punct. Cu aceste functiuni puteti modifica linia terenului in profil sau sectiune. Modificarile sunt salvate la datele terenului, a conductei sau linia terenului si astfel daca este redesenat profilul longitudinal sau sectiunea transversala, linia terenului va fi redesenat conform modificarilor facute.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  5) - Cand desenati formulare de comenzi la caminele menajere proiectate, puteti bifa optiunea 'Autocorectare unghi influent'. Daca unghiul intre conducta influent si efluent este mai mica decat 90 de grade sau mai mare decat 270 de grade, programul va corecta unghiul la 90 de grade sau 270.
  Aplicabil la DrainCAD.

  6) - Cand desenati formulare de comenzi la caminele menajere proiectate, puteti bifa optiunea 'Sortare identificatoare camine in ordine crescatoare', programul va incerca sa sorteze in ordine crescatoare si astfel vor fi desenate.
  Aplicabil la DrainCAD.

  7) - S-a adaugat functia 'Tiparire'. Cu aceasta functie puteti tiparii mai multe planse plasate in format grila din spatiul 'Model'. Sunt suportate numai formaturi de hartie STAS.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  8) - S-a adaugat functia 'Schema retea' la dimensionare retea de canalizare menajera.
  Aplicabil la DrainCAD.

  9) - Caminele menajere si caminele de racorduri sunt inserate ca si blockuri. La setari in sectia 'Inscrieri in plan' puteti modifica metoda de colorare a caminelor.
  Aplicabil la DrainCAD.

  10) - Implementat in program o toleranta la comunicarea conductelor unul cu celalalt. De exemplu daca punctul de iesire a conductei din planul de situatie este la o distanta de 0.1m fata de cealalalta conducta, programul va detecta automat ramificatia intre cele doua conducte. Aceasta toleranta nu poate fi setata si valoarea implicita este de 0.15m.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  11) - S-a aduagat optiunea de a modifica diametrele in schema retea, la functia dimensionare retea. Click drept pe schema retea si selectati 'Modificare diametru', selectati primul tronson intre doua noduri si miscati mouse-ul pe traseul dorit, apoi click dreapta pentru selectare diametru nou. Dupa modificare diametru calcul hidraulic si schema retea va fi reactualizat automat.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  12) - La schema retea sunt adaugate si vertex-urile aditionale intre doua noduri, astfel schema retea desenata va fi ca si in planul de situatie.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  13) - La dimensionare retea, coeficientul Kzi si Korar poate fi setat separat conform categoriei de consum.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  14) - La dimensionare retea la functia 'Necesar de apa' a fost adaugat optiunea de a importa consumatori din alta dimensionare retea din dwg-ul curent.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  15) - S-a adaugat optiunea 'Cadru text'(Text frame) si 'Masca fundal de text'(Background mask) la setari in sectiunea 'Inscrieri in plan'. Inscriere date camin, conducta, etc.., textele inserate vor fi inserate conform acestei setari.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  16) - La definire conducta, a fost adaugata functia 'Conversiune elemente CAD'. De exemplu, ati desenat toate conductele(polyline-uri) intr-un anumit layer, cu aceasta functie puteti converta acele polyline-uri in conducte.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  17) - La definirie conducta, a fost adaugata functia 'Desenare traseu conducta'. Cu aceasta functie puteti desena in mod interactiv conductele in planul de situatie. In timpul desenarii puteti modifica optiunile referitoare la desenarea conductei.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  18) - La definirie conducta, a fost adaugata functia Eliminare conducta. Cu aceasta functie puteti elimina o conducta din planul de situatie. Programul va elimina autoamt si caminele, directia de curgere si texturile conductei din planul de situatie.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  19) - Posibilitatea simularii retelei de apa pe o durata de 240 ore.
  Aplicabil la AquaCAD.

  20) - Pe conductele de apa sunt desenate directiile de curgere. Daca conducta nu este in inel directia de curgere trebuie sa arate directia de la ramificatie spre capat. Acest lucru este important din cauza dimenionarii retelei de apa.
  Aplicabil la AquaCAD.

  21) - La definire date teren a fost adaugata, la curbe de nivel, optiunea de contur major si minor. Daca doriti sa preluati datele din curbe de niveluri, puteti selecta separat layerul pentru contur major si minor.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  22) - S-a adaugat la modificare profil, optiunea 'Inversiune directia de curgere'. Cu aceasta optiune puteti inversa directia de curgere a conductei din planul de situatie, astfel si profilul longitudinal va fi reproiectat si redesenat automat.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.

  23) - La suprafete a fost adaugata optiunea 'Lungimea maxima latura triunghi'. De exemplu daca setati aceasta valoare la 50 de metri, triunghiurile cu o latura mai mare de 50 de metri nu vor fi afisate, astfel conturul suprafetei va fi mai precis.
  Aplicabil la AquaCAD si DrainCAD.