Descărcare AquaCAD - Canalizare 2019 + SP9

Vă oferim un singur kit de instalare pentru ambele programe de proiectare. Fişierul de instalare conţine programul Canalizare şi AquaCAD.
 

  DESCĂRCARE: AquaCAD Canalizare 2019 + SP9
(Compatibil cu orice tip AutoCAD 2010...2021 [32 si 64 bit])

  DESCĂRCARE: Service Pack 9
Dacă aveți deja instalat programul AquaCAD Canalizare 2019 pe calculator, atunci este de ajuns instalarea acestui service pack și nu este necesară instalarea totală a programului.)

  DESCĂRCARE: Driver Cheia Hardware - Windows
Descărcare opțională: dacă Windows nu recunoaște automat cheia hardware, atunci este recomandată instalarea acestui driver.

 

 • Q. Noutati in Service Pack 9

  1. Compatibilitate cu AutoCAD 2021.
 • Q. Noutati in Service Pack 6,7 si 8

  1. Imbunatatiri.
 • Q. Noutati in Service Pack 5

  1. S-a introdus aductiune la dimensionare retea. Cu aductiune puteti defini debit influent aductiune la rezervoare.
  2. S-a introdus grafice de variatii la schema retea. Grafice de variatii este o interfata grafica cu care puteti vizualiza/verifica (pe o durata de 24 de ore) variatia de nivel apa in rezervor, variatie debit influent aductiune si variatie debit distributie.
  3. Cand adaugati un scenariu la dimensionare retea, puteti selecta din 4 tipuri:
  4. Cand adaugati o diagrama de variatie pentru debite, puteti selecta din 3 tipuri:
  5. Alte imbunatatiri.
 • Q. Noutati in Service Pack 4

  1. In unele cazuri, la schema retea apa legenda nod si tronson nu putea fi modificata.
  2. S-a adaugat o optiune bifabila 'Verificare si recuperare date' la comanda 'Curatare date'. Daca nu sunt recunoscute unele obiecte (conducte, camine, etc.), bifati aceasta optiune pentru verificare si recuperare date.
  3. Daca o diagrama specifica era definita gresita la dimensionare retea apa, AutoCAD-ul s-a inchis automat. Este implementata o functie care verifica toate diagramele specifice inainte de a executa calculul hidraulic.
  4. In legenda tronsonului, la schema retea apa aparea cota hidrostatica in loc de presiune hidrostatica.
  5. Alte imbunatatiri.
 • Q. Noutati in Service Pack 3

  1. Compatibilitate cu AutoCAD 2020.
  2. Imbunatatiri.
 • Q. Noutati in Service Pack 2

  1. 'Desenare traseu conducta' in functia 'Modificare profil' nu putea fi folosita la desenarea unui profil longitudinal conducta apa potabila sau conducta refulare, numai dupa detalierea profilului longitudinal.
  2. La dimensionare retea canalizare, daca intre caminul menajer si statia de pompare distanta era mai mica de 2 metri, programul nu a detectat statia de pompare.
  3. Functia 'Definire camine menajere' nu a detectat in mod automat statiile de pompare.
  4. S-a optimizat codul functiei 'Dimensionare statie de pompare'.
  5. La prima inscriere pante, textele inscrise sunt mai vizibile, fiind putin indepartate de linia conductei.
  6. Imbunatatiri.
 • Q. Noutati in Service Pack 1

  1. In unele cazuri, daca nu era instalat pe calculator componentul 'Microsoft Visual C++ Redistributable 2017', rezultatul calculelor hidraulice era 0. Cu 'Service Pack 1' programul detecteaza in mod automat lipsa componentului, descarca si porneste instalarea acestuia.
 • Q. Noutăţi în versiunea 2019


  CANALIZARE

  1. S-a optimizat codul, astfel programul Canalizare ruleaza mai rapid si mai eficient fata de versiunile anterioare.
    
  2. S-a introdus functia Definire suprafete cu care puteti defini suprafete in orice AutoCAD, fara ar fi nevoie de Civil 3D sau Map 3D. Suprafetele definite sunt generate cu metoda de triangulare ca si in Civil 3D. Puteti importa si fisiere de puncte topo. Cand definiti Date teren, programul va citi date teren din suprafete definite.
    
  3. S-a modificat functia Definire sectiune transversala. Puteti defini mai usor sectiunile transversale. Pot fi adaugate 'Event Handler' la sectiuni dorite, astfel cand miscati o sectiune transversala in planul de situatie, programul va reactualiza automat datele teren si va redesena profilul sectiuni transversale.
    

  AQUACAD

  1. S-a optimizat codul, astfel programul AquaCAD ruleaza mai rapid si mai eficient fata de versiunile anterioare.
    
  2. S-a introdus functia Definire suprafete cu care puteti defini suprafete in orice AutoCAD fara ar fi nevoie de Civil 3D sau Map 3D. Suprafetele definite sunt generate cu metoda de triangulare ca si in Civil 3D. Puteti importa si fisiere de puncte topo. Cand definiti Date teren, programul va citi date teren din suprafete definite.
    
  3. S-a modificat functia Definire sectiune transversala. Puteti defini mai usor sectiunile transversale. Pot fi adaugate 'Event Handler' la sectiuni dorite, astfel cand miscati o sectiune transversala in planul de situatie, programul va reactualiza automat datele teren si va redesena profilul sectiuni transversale.
    
  4. S-a introdus schema retea la dimensionare retea. Schema retea este o interfata grafica cu care puteti vizualiza si anima (pe o durata de 24 de ore) rezultatul calculului hidraulic. Aceste scheme pot fi inserate si in planul de situatie.
    
  5. S-a introdus schema piezometrica la schema retea. Schema piezometrica este o interfata grafica cu care puteti vizualiza si anima (pe o durata de 24 de ore) variatiile presiunilor retelei.
    
  6. S-a introdus dimensionare rezervor la dimensionare retea. Puteti dimensiona un rezervor conform definirii volumului intangibil, avarie si compensare zilnica.
    
 • Q. Instalare şi setare HELP

  Cerinţe sistem de operare şi AutoCAD:

  Sisteme de operare necesare (compatibile): 
  Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10 (32 şi 64 bit)

  Versiuni AutoCAD necesare (compatibile): 
  AutoCAD/AutoCAD Civil 3D/AutoCAD Map 3D - 2010-2019

  Important: Vă atragem atenția asupra faptului că AutoCAD LT nu suportă încărcarea fişierelor LSP/VLX, astfel programele de proiectare AquaCAD și Canalizare nu sunt compatibile cu această versiune și nu vor funcționa sub AutoCAD LT.

  Urmaţi paşii următori:

  1. Instalaţi fişierul “AquaCAD Canalizare Setup.exe” pe calculatorul pe care va fi utilizat programul.

  2. După instalare apare următoarea fereastră de dialog "Setare automată AquaCAD și Canalizare pentru utilizare in AutoCAD".

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  După setare automată puteți porni AutoCAD-ul pentru utilizarea programelor AquaCAD și Canalizare fără a efectua setări suplimentare în AutoCAD.

  3. Doar în cazul în care a eșuat setarea automată, trebuie să efectuați setarea manuală: Porniți programul AutoCAD, introduceți comanda „appload”, încărcați fișierul „SetareCanalizare.VLX” din mapa “C:\Program Files\Pecta\Canalizare\”, respectiv fişierul “SetareAquaCAD.VLX” din mapa “C:\Program Files\Pecta\AquaCAD\”.