Descărcare AquaCAD - Canalizare 2017 + SP6

Vă oferim un singur kit de instalare pentru ambele programe de proiectare. Fişierul de instalare conţine programul Canalizare şi AquaCAD.

  DESCĂRCARE: AquaCAD Canalizare 2017 + SP6 Setup
(Compatibil cu orice tip AutoCAD 2010...2019 [32 si 64 bit])

  DESCĂRCARE: Service Pack 6
Dacă aveți deja instalat programul AquaCAD Canalizare 2017 pe calculator, atunci este de ajuns instalarea acestui service pack și nu este necesară instalarea totală a programului.)

  DESCĂRCARE: Driver Cheia Hardware - Windows
Descărcare opțională: dacă Windows nu recunoaște automat cheia hardware, atunci este recomandată instalarea acestui driver.

 

UTILIZARE NELIMITATĂ:

1.) Dacă sunteţi deja client şi folosiţi programul cu versiunea 2017, programele pot fi descărcate gratuit.

2.) Dacă sunteţi client nou sau utilizator al versiunii 2.0, trebuie să încheiaţi un contract de subscripţie şi să achiziţionaţi una sau mai multe chei hardware noi (depinde de numărul licenţelor dorite).

 • Q. Noutăţi în versiunea 2017

  CANALIZARE:
  1) - A fost adaugata functia Instrumente canalizare . Cu aceasta functie puteti identifica conducte sau profile in desen, afisare date dintr-un punct de pe conducta sau profil, identifica date pe retea selectand un punct de pe conducta sau profil si desenare schema retea.
  2) - A fost adaugata functia Inserare Camin/SP . Cu aceasta functie puteti insera un camin menajer sau o statie de pompare pe o conducta sub presiune . Aceasta functie nu este aplicabil la conducta canal gravitational.
  3) - La functia Definire Camine Menajere pe partea "Camin de inspectie nevizitabil" a fost adaugata optiunea "Numerotare conform camin de inspectie vizitabil". Daca definiti si camin de inspectie nevizitabil si bifati optiunea "Numerotare conform camin de inspectie vizitabil", programul va numerota caminele nevizitabile conform caminele vizitabile.
  4) - La functia Modificare Date Camin a fost adaugata optiunea de a selecta daca caminul menajer sau statia de pompare este existenta sau proiectata.
  5) - La Inscriere Date Camin a fost adaugata posibilitatea de a inscrie materialul si diametrul caminelor in planul de situatie. Aceasta optiune poate fi setata in Setari Canalizare.
  6) - La functia Definire Date teren a fost adaugat butonul "Preluare/Reactualizare date teren la toate LINEuri si POLYLINEuri din LAYERul selectat". De exemplu, daca selectati o conducta care este in layerul "0" si apasati butonul "Preluare/Reactualizare date teren la toate LINEuri si POLYLINEuri din LAYERul selectat", programul va filtra automat toate lineurile si polylineurile din layerul "0" din desen si va prelua automat date teren la toate obiectele filtrate.
  7) - Adaugat optiunea "Inserare camine in fiecare X metri [m]" la Setari Canalizare . Daca, intre doua camine fixe, distanta este mai mare decat valoarea definita la aceasta optiune, programul va insera automat camine mobile la fiecare X metri. Daca nu doriti ca sa fie inserate camine mobile in fiecare X metri, introduceti valoarea 0.
  8) - Cand definiti un canal gravitational sau detaliati un profil longitudinal canal gravitational, programul va insera/reactualiza sagetile de pe conducta. Aceste sageti indica directia cursului apei menajere. Intre fiecare si intre fiecare doua camine este desenata o sageata, si este salvata in LAYERul "PECTA-GR-SAGEATA-CONDUCTA". Acest LAYER nu se poate lista. In cazul in care doriti sa-l listati, intrati in LAYERuri din AutoCAD, localizati LAYERul si pe partea "PLOT" dati click pentru a permite tiparirea.
  9) - Cititi cu atentie sectiunea IMPORTANT care contine cateva reguli si recomandari importante despre folosirea programului.

  AQUACAD:
  1) - A fost adaugata functia Instrumente Apa . Cu aceasta functie puteti identifica conducte sau profile in desen, afisare date dintr-un punct de pe conducta sau profil, identifica date pe retea selectand un punct de pe conducta sau profil si desenare schema retea.
  2) - La functia Definire Date teren a fost adaugat butonul "Preluare/Reactualizare date teren la toate LINEuri si POLYLINEuri din LAYERul selectat". De exemplu, daca selectati o conducta care este in layerul "0" si apasati butonul "Preluare/Reactualizare date teren la toate LINEuri si POLYLINEuri din LAYERul selectat", programul va filtra automat toate lineurile si polylineurile din layerul "0" din desen si va prelua automat date teren la toate obiectele filtrate.
  3) - A fost eliminata functia "Miscare Armatura". Daca doriti sa miscati o armatura selectati una din planul de situatie sau profil longitudinal, prindeti punctul VERTEX si miscati pe orice pozitie dorita pe conducta sau profil longitudinal.
  4) - Cand miscati un Hidrant sau Cismea in afara conductei, programul va desena automat o conducta de racord pentru Hidrant sau Cismea.
  5) - Cand folositi functia Export Date Apa sau Centralizator Apa , programul va exporta si lungimile racordurilor Hidrantilor si Cismelor separat de conducta retea, daca este cazul.
  6) - Cititi cu atentie sectiunea IMPORTANT care contine cateva reguli si recomandari importante despre folosirea programului.

 • Q. Instalare şi setare HELP

  Cerinţe sistem de operare şi AutoCAD:

  Sisteme de operare necesare (compatibile): 
  Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10 (32 şi 64 bit)

  Versiuni AutoCAD necesare (compatibile): 
  AutoCAD/AutoCAD Civil 3D/AutoCAD Map 3D - 2010-2018

  Important: Vă atragem atenția asupra faptului că AutoCAD LT nu suportă încărcarea fişierelor LSP/VLX, astfel programele de proiectare AquaCAD și Canalizare nu sunt compatibile cu această versiune și nu vor funcționa sub Auto CAD LT.

  Urmaţi paşii următori:

  1. Instalaţi fişierul “AquaCAD Canalizare Setup.exe” pe calculatorul/calculatoarele pe care va/vor fi utilizat/utilizate programul.
  2. Dacă sunteţi deja clientul nostru, copiaţi fişierul “AquaCADLicenta.VLX” în mapa “C:\Program Files\Pecta\AquaCAD\” şi fişierul “CanalizareLicenta.VLX” în mapa “C:\Program Files\Pecta\Canalizare\”.
  3. Porniţi AutoCAD şi introduceţi comanda “appload”. Încărcaţi fişierele “C:\Program Files\Pecta\AquaCAD\SetareAquaCAD.vlx” şi “C:\Program Files\Pecta\Canalizare\SetareCanalizare.vlx”. Astfel programele “AquaCAD” şi “Canalizare” vor fi setate automat în AutoCAD pentru utilizare.