Cursuri AquaCAD-Canalizare fructuoase 2019

Am inceput primavara plin de entuziasm si motivatie. Noi, mica echipa Pecta, am organizat cursuri practice AquaCAD-Canalizare pentru clientii nostri cu scopul de a-i usura munca de zi cu zi prin prezentarea noutatilor (si nu numai) aduse de versiunea 2019 a programelor de calcul.

La locatiile Odorheiu Secuiesc, Cluj Napoca si Timisoara am avut parte de intalniri bine dispuse si fructuoase. A fost o experienta noua pentru noi, astfel am invatat impreuna cu participanti, totodata a fost un prilej excelent pentru intalnirea personala cu clientii vechi si noi.

Cum am accentuat si la cursuri, observatiile si propunerile utilizatorilor programelor ne sunt valoroase si ne ajuta sa imbunatatim in continuu programele de proiectare. Asadar va indemnam in continuare sa ne impartasiti experientele dumneavoastra in utilizarea programelor noastre.

Am fost curiosi de opinia clientilor privind utilizabilitatea, punctele forte si slabe a programelor. Am primit recunostinte, incurajari si propuneri de asemenea.

Va putem asigura ca vom lucra in continuare cu aceeasi dedicatie pentru dezvoltarea  si imbunatatirea programelor.

Iata cateva fragmente ce ne incurajeaza si momente de la cursuri...
(click pe imagine pentru marire)